Ease White

Ease White är den billigaste tandblekningsprodukten på marknaden, och dessutom Sveriges mest sålda. Till det låga priset av 299 kr kan du i lugn och ro bleka tänderna hemma.

Flera tester har visat att Ease White är en mycket skonsam och effektiv tandblekning som ger ett utmärkt resultat. Med över 100.000 nöjda kunder kan du känna dig trygg och samtidigt få det där vita léendet som du alltid drömt om.

Ease White tandblekningskit innehåller allt du behöver – tandskenor, blekningsgel och enkla steg-för-steg instruktioner på svenska. Dessutom medföljer en nyanskarta så att du snabbt och enkelt kan se resultatet med egna ögon.

Easy White fick fem getingar i Expressen. Alltså högsta betyg med motiveringen ”Den bästa metoden vi använt. Säker och skonsam”.

ease-white-betyg

Ease White Sensitive Ease White SENSITIVE
SENSITIVE är ett komplett tandblekningskit för 30 behandlingar. Detta är paketet för dig som vill ha en extra skonsam tandblekning. Blekningen tar lite längre tid, men slutresultatet blir suveränt!

Pris: 295:-

Ease White Regular Ease White REGULAR
REGULAR innehåller 30 behandlingar och är Ease Whites populäraste tandblekningspaket. Gelen har en lagom styrka som passar de flesta. En skonsam behandling som effektivt bleker tänderna.

Pris: 345:-

Ease White Strong Ease White STRONG
STRONG är tandblekningen för dig som blekt tänderna tidigare eller snabbt och effektivt vill uppnå ett bländande vitt resultat. Kitet innehåller allt du behöver för 30 behandlingar.

Pris: 395:-

Webbutik
www.easewhite.se

Adress
EaseWhite
Tandblekning Skandinavien
Friisgatan 6C
211 46 Malmö

Kundservice
Tel. 040-23 35 50 (vardagar 11.00-18.00)

Beställ Ease White redan idag och få ett komplett kit för tandblekning inom bara några dagar!